maanantai 24. maaliskuuta 2014

Voihan vietävä......

Nyt hyvä ajatus ja aikomus joka päivä postaamisesta katkes kolmen päivän taukoon. Ei sillä, etteikö juttua olisi, mutta mun "akilleen kantapää" näyttää olevan tuo kuvaaminen. Toki viikonloppu oli aikas hässäkkää, kun oli yö"vieraita". Mutta mikä parasta, äiti toi tullessaan kaikkea IKI IHNANAA!

Näitäpä juttuja saatte tekin nyt ihastella: 
Eräästä jäämistöstä pelastettuja. Ajatelkaa, toisen "roska" on oikeesti toisen aarre.


Sain valtavasti villalankoja. Vyötteettömiä, mutta aivan ihania, ja villaa kyllä ovat! Valkoista lankaa n. 500g, ja marjapuuron väristä 200g.


Tuo marjapuuron väri ei oikein pääse oikeuksiinsa tuossa kuvassa, mutta kaunis on.


Vihreässä ja turkoosissa mukana oli yksi vyöte: Tamfelt, Tampereen verkatehdas, Käsityölanka Canasta, puhdasta uutta villaa. Ohutta, erityisesti koneneulontaan suositeltua, mutta voisin kuvitella, että esim. ihan toimiva vaikkapa huivilangaksi. Vihreää 100g, turkoosia 150g ja tuota paksumpaa pinkkiä vajaa 300g.


Ihminen voi tulla NIIN hyvälle mielelle vain ihastelemalla ja hypistelemällä lankoja.

8 kommenttia:

 1. Oijoi, olispa ihanaa kun joku toisi tollaisia aarteita mullekin! :) Nuo valkoiset ihan huutaa värjäyshommiin pääsyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi aattelin ihan tuollaisena käyttää, mutta, mutta..... jos sittenkin siihen värjäykseen. En vain oo koskaan värjäilly, joten kyl hirvittäis. Saa nähdä uskaltautuiskos sitäkin kokeileen. Täytyis ensin vähän googlailla.

   Poista
 2. Minulla noita samoja Verkatehtaan 100% villalankoja myös. Mitä aiot tehdä noista? Mietin, että jos villatakkia niin pistelee. Sukkina ei kestä. Langat ovat pussissa odottamassa mitähän keksisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villatakki kyllä varmasti pistelee, minua ainakin. Vielä en oikein varma ole käyttötarkoituksesta, mutta ainakin jonkinnäköistä (hartia)huivia ajattelin, siinä vois mennä... aika näyttää.

   Poista
 3. No varmasti noista ihanuuksista tulee mieli hyväksi, mahtavia lankoja.

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!