maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kaarisilta

Tuliaisiksi saamistani langoista valmistui näin alkuun TiiQ:n suunnittelema Kaarisilta huivi


Tuo malli on kyllä taas kerran upea. Ihanan yksinkertainen, mutta silti siinä on se jokin.....


Raidoitus asettuu tosi kauniisti..... Jälleen malli, josta on pakko tehdä myös ainakin toinen versio, ehkäpä vaikka puuvillasta näin kesän kynnyksellä.....


Tällä postauskella kuittaan myös onnistuneesti suoritetuksi Bloggaajan haaste 31:n


Vaikka postauksia ei ihan joka päivälle tullutkaan, niin yhteensä tässä kuussa 31 kuitenkin! Nyt olen itsestäni kyllä ylpeä, sillä ihan oikeasti aluksi vähän epäilin onnistumista. Yllättävän helpolla kuitenkin postattavaa löytyi. Niin kuin jo jossain vaiheessa taisin mainita, hyvin selväksi tämän kuukauden aikana tuli, että minun heikoin lenkkini on saada kuvattua postattavat aiheet. 

8 kommenttia:

 1. Hienoa! Täälläkin Bh31 selvitetty täysin pistein. Hyvä me kaikki! :)
  Tuo huivi on tosi kaunis. Kun en ole mikään pitsi-ihminen, niin tuollainenhan minunkin pitäisi tehdä. Kiitos ideasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on tosiaan ihanan yksinkertaisen jännittävä. Kyllä tuo haaste sen verran "koville" otti, että piti ihan sen jäkeen hetki hengähtää, mutta tosiaan, hyvä me kaikki!

   Poista
 2. Hienosti suoriuduit haasteesta, oli mukva käydä lukemasa .

  Tuo kaarisilta on upea huivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että on ollut mielenkiintoista luettavaa. Nyt taas blogi päivittyy tasaiseen tahtiin, pienen hengähdystauon jälkeen, toivottavasti jaksat käydä lukemassa jatkossakin.

   Poista
 3. Nerokas malli kerrassaan eikä toteutuksessakaan mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toinen lähtee puikoille ihan varmasti jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Voi, miten kaunis huivi! Ja kiitos muistutuksesta, minulla on jossain ennen joulua neulomani Veera Välimäen suunnittelema vähän samantapainen huivi, jäi muiden kiireiden alla viimeistelemättä, pitää mennä koreja kaivelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kummasti aina joskus muiden töitä katsellessa saattaa muistaa jonkun omankin hautautuneen tai suunnitelmissa olleen projektin, minullekin on käynyt monasti niin.

   Poista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!