lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kujeillen

Ihanan aurinkoista naistenpäivää! Tänään on kujeilut mielessä....

Kevät jo kolkuttelee, ja lapaset alkavat käydä liian lämpimiksi, niinpä kämmekkäiden aika on nyt.Tämä ihana Kujeillen-kämmekkäiden malli ihastutti heti, kun sen näin, ja se on odotellut kevättä tuolla To do listalla. Nyt sitten oli sopivaa lankaa, ja muistin mallin. Se on luonnossa ja käytössä aivan yhtä ihana kuin kuvissa.

Näissä lankana Novitan Nalle, ja puikot 2,5. Pienten puikkojen (normaalisti neulon nallea kolmosilla) lisäksi neuloin tosi napakkaa, koska ajattelin, että tulee muuten liian isot. Näillä mentiin, ja koko on minun pikkuruiseen käteen juuri passeli! Sellaiseen "normi" naisen käteen varmaan hyvä ihan noilla kolmosen puikoilla, jos Nallella tekee.

Muokkasin mallia sen verran, että yläreunan tein helmineuletta, ja ennen sen aloittamista kavensin muutaman silmukan. Lisäksi päättelin tiukemmin kuin yleensä. Ekaksi tein ihan ohjeen mukaan, niin kämmenpuolelta tuli niin löysä, että ihan taittui ja rullaantui ikävästi. Näillä muutoksilla pysyy suorassa.


Voitte varmaan arvata tuosta mallin hehkutuksesta, että seuraavat on jo puikoilla.....

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis malli! Upeat tulee varmaan tuosta seuraavastakin langasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä ne kivalta näyttää liukuvärjättynäkin.

   Poista
 2. Ihanan erikoinen malli, nyt sormet syhyää vaikka keskeneräisiäkin olisi loppuun tehtävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Mulla on niin paljon keskeneräisiä just siksi kun tulee aina joku ihana malli, joka on ihan PAKKO saada heti puikoille. Tää on onneks tosi nopee!

   Poista
 3. Ihania pikkutöitä. Liityin lukijaksesi kun täällä näyttää olevan niin paljon seurattavaa.

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!