tiistai 18. maaliskuuta 2014

Poijan kutile

Pakko laittaa tämäkin tänne, koska olen niin äimistynyt. Joka ikinen päivä jaksan ihmetellä, miten tämä voi olla mahdollista.....


Meidän ekaluokkalainen poika on jo jonkin aikaa tehnyt erilaisia kutileita minulta jääneistä 7-veikan jämistä. Yksi pallon näköinen on valmistunut..... 

Mutta nyt kun kävin pienessä putiikissa, jossa oli myynnissä myös lankoja, poika VAATI päästä mukaan. Ihmeellistä tässä on se, että minä tulin kaupasta ulos ilman ostoksia ( ! ), mutta poikapa osti itselleen kerän lankaa omilla rahoillaan. Lanka on Regia Fluormania Color, nalleakin ohuempaa. Yritin puhua hänet ympäri, ettei ostaisi niin ohutta lankaa, mutta ei auttanut. 

Ja katsokaapa tulosta! Minä loin silmukat, ja neuloin eka kerroksen, ja alussa tein jonkin matkaa käännökset, mutta muuten hän on tehnyt tuon IHAN ITSE! (Muutaman karkulaissilmukan olen ottanut kiinni, mutta nekin poika on itse heti huomannut, ja monasti poiminut itsekin...). Vielä ei ole ihan tarkkaan tiedossa, mitä tuosta tulee, mutta eiköhän sekin aikanaan selviä.

Saas nähdä onko kohta jollain muulla tässä talossa isommat lankavarastot kuin minulla   ; )

10 kommenttia:

 1. Vau! Käteviä ja tekeviä poikia teillä! Mistäköhän ovat mallin saaneet :D

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtavaa etä poikasi on innostunut langoista, tiedä vaikka mikä neulemestri hänestä vielä tuleekaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa. Meillä myös kolmasluokkalainen poika on halunnut pari kertaa ostaa oman langan. Tosin harrasti sormivirkkausta. Teki luokkalaisilleen kaulaliinoja. Nyt ovat opetelleen koulussa hiukan virkkausta ja sitä onkin pari kertaa myös kotona. Käsillä neulontaan on nyt ostettu paksut langat niin tällä kolmasluokkalaiselle pojalle kuin eskarilaiselle tytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukavaa, kun lapset innostuu siinä sivussa.

   Poista
 4. Ihanaa, että löytyy neulovia poikiakin virkaaviahan on paljon! Tsemppiä vaan pojalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, neulominen on selkeesti helpompaa hänelle.

   Poista
 5. Kylläpä tulee hyvä mieli poikasi innostuksesta! Voin uskoa, että olet vallan pakahtua ylpeydestä, kun hän kilkuttelee milloin koukulla ja milloin puikoilla. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olen ylpeä, ja ihan molemmista pojista!

   Poista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!