tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tuubille kamu

Samaisesta langasta, kuin eilen postaamani tuubihuivi, syntyi sille kaveriksi pipo, tuolla ihanalla Butterfly Hat ohjeella, jolla olen tehnyt pipoja ennenkin.


Ihana setti kokonaisuudessaan, tykkään kovin.


Kiitos kun olette taas mukavasti jaksaneet kommentoida, se lämmittää aina mieltä, ihan jokainen kommentti!

Vähän esimakua tulevasta.... olen jonkin verran jo tallennellut kuvia koneelle eri jutuista, joita tässä kuussa on tulossa. Luvassa on mm. joitakin ihania lankaostoksia, lasten tekemiä käsitöitä, keskeneräisiä projekteja, joiden toivon tässä kuussa myös valmistuvan, ja tietysti niitä valmiita töitäkin on esiteltäväksi. Olen toiveikas, että ihan joka päivälle riittää postattavaa.

18 kommenttia:

 1. Aivan ihana asustesetti! Ja tuo väri on kanssa niiiin herkullinen!

  VastaaPoista
 2. Kaunis setti, sekä malleiltaan että väriltään. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä onkin kaunis setti. Katsoin mallineuleen ohjetta, mutta enhän minä ymmärtänyt siitä yhtään mitään, harmi =) Kaunista kuitenkin tuo perhosneule ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhavan kangasaitan sivuilta löytyy suomenkielinen ohje: perhossukat. Siinä sama mallineule, jos osaat pipoksi sen soveltaa :)

   Poista
 4. On tosi nätti pipo! Pipon mallia olen tässä itsekin miettinyt, vaikka on jo kevät ja lämmin, mutta mitäs sitä turhaan palelemaan, pipo päähän vaan. Tuon mallin laitan kyllä muistiin, on se niin nätti.

  VastaaPoista
 5. Onko tähän suomenkielistä ohjetta?

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!