sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Huivi

Tänä talvena olen ihastunut huiveihin, siis sisällä (töissä) käytettäviin. Edellinen Kieritä pyöritä huivi oli valkoinen, Novitan säteestä. Ihana malli löytyy Mummon pajukorista


Lankana jo aiemmin ostamani..... jonka vyötteen oon jo hukannut, enkä nyt millään muista minkä nimistä lanka oli.....


Kahdesta eri kerästä (sama värierä) lankaa käytin, ja sävyt kyllä vaihtelee rutkasti. Lisäksi en kyllä tajua mitään logiikkaa tuossa raidoituksessakaan, mutta ehkä tarkoituksella näin, eikähän tuo kyllä haittaa valmiissa huivissa lainkaan.

Tämä huivi valmistui jo viime vuoden puolella, mutten ole siitä valmiina saanut kuvaa ennen kuin nyt. Yläkuvassa jo hieman näkyy sekin, että kovassa käytössä on ollut. Töissä aina sen päällä, joka sattuu palelemaan :) Eräänlainen "yhteiskäyttöhuivi". Yksi asiakas jo kerran kysyi minulta (sattui silloin olemaan minun päälläni), että onko tuo jokin teidän työasu, kun kaikilla on samanlainen? Siihen naurahdin, että ei, kun kyseessä on yksi ja sama huivi, jota kaikki saa lainata.

Iloista laskiaissunnuntaita, ja huomiseen!

8 kommenttia:

 1. Hauska huivi! Ja ihana idea, että töissä on tuollainen "yhteiskäyttövaate". :)

  VastaaPoista
 2. Kiva huivi! Vai yhteiskäytössä; meillä kaikki palelevat, joten yksi huivi ei riitä kaikille.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, klvan värinen lanka. Olisin kysynyt, mitä lankaa se on, mutta en nyt kysykään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaivelin vanhoja kuvia täältä blogin syövereistä, ja olin kuin olinkin ottanut kuvan näistä langoista... sen verran langasta selvisi että vyötteessä lukee Let's knit, se lienee langan nimi.... postaus löytyy 12.3.2013.

   Poista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!