tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lankaa kerälle

Jokainenhan varmaan arvaa, noita taannoisia postauksia luettuaan, että meillä on nyt muutaman päivän surrannut kerijälaite urakalla. Se onkin ihan mahtavaa puuhaa!


Tässä nuo saamani villalangat kerillä. Valkoiset ja marjapuuron värisethän olivat vyyhdillä, mutta pakko oli ne käsin keritytkin keriä uudestaan, kun niin ihastuin noihin keriin..... Pitäähän ne nyt samanlaisia kaikki kerät olla. Sitäpaitsi tällaisilla kerillä on huomattavasti helpompaa säilyttää langat, menee paljon pienempään tilaan. Ihan aikuisten oikeesti ; )

Näiden lisäksi olen kerinyt myös kaikki vanhat, laatikoiden pohjalta löytyneet epämääräiset, puoliksi purkaantuneet, kerät...... hullun hommaa, mutta niin kivaa lomaohjelmaa.... hih. 10 kommenttia:

 1. Kauniita keriä tuli kerijällä, noin kauniista tekee mieli heti aloittaa jotain tekemäänkin :) Ovat kyllä herkun näköisiä ♥

  VastaaPoista
 2. ... ja sitä paitsi kerijälaitteen jäljiltä voi helposti napata sen kerän sisältä tulevan langan neulottavaksi. Minä tosin oon nykyisin tullut neuloneeksi nämä(kin) kerät päältäpäin, kun en tykkää siitä romahtavasta keränlopusta, jossa on vaan iso ulkokehä jäljellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskan "osannut" aloittaa kerää sisältä, mutta näillä ajattelin kokeilla. Toki tuohon romahtavaan loppukerään olen jo ehtinyt tutustua, ja nähtäväksi jää, miten sen kanssa tulen toimeen, vai pitääkö nämäkin aloittaa suosista ulkoa.

   Poista
 3. Wau, ihanan värisiä lankoja ja niin nätillä kerällä!!

  VastaaPoista
 4. Raaskiiko noita edes neuloa, kun ovat niin kauniita kerällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai niitä raaskii, saapahan sitten hyvän syyn tehdä lisää : )

   Poista
 5. Kyllähän ovatkin kauniita keriä, tuo kokonaisuus on kuin taideteos:)

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!