keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Afrikankukkaa koukulla

Yksi monesta keskeneräisestä projektista on tämä Afrikankukkavirkkuu. Tästä pitäisi tulla tyyny, mutta ei hirveästi ole edistynyt viimeisen puolen vuoden aikana.... Lankana Novitan Bambu, ja en tajua, miksi olen aloittanut niin hillittömän pienellä koukulla; 2!!!! Hitaasti edistyy, ja ei voi enää isompaan koukkuunkaan kesken vaihtaa.


Nyt kun kevät jo kolkuttelee ja kesä lähestyy, alkaa taas tehdä mieli virkkauksen pariin. Miten se onkin niin, että talvella tulee neulottua, ja kesällä virkattua?

No, joka tapauksessa löysin tämän käsityökorin pohjalta taas kun sitä pengoin. Miten voi jonkun työn unohtaa täysin, ja sen muistaa vasta, kun se tuolta kopasta pilkahtaa....?

Nyt taidan tämän ottaa seuraavaksi tavoitteksi saada valmiiksi, enkä aloita mitään uutta ennen sitä (öhöm, mitähän tuli luvattua, noinkohan mahtaa onnistua....) No, ilman uusia aloituksiakin, niitä muitakin keskeneräisiä on vaikka kuinka paljon. Montakohan niistä ehdin tämän kuun aikana täällä valmiina esitellä, ihan itseänikin jännittää.

Nyt nukkumaan, ja huomiseen jälleen!

10 kommenttia:

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!