keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tuunattu säilytyslaatikko

Ystäväni pyysi tässä taannoin minua tekemään työpaikalleen jonkin säilytyslaatikon tai korin tavaroilleen, että ne löytyisivät, eivätkä lojuisi pitkin pöytiä. Niin, ja katseenkestävä laatikon pitäisi myös olla. Pienen pähkäilyn jälkeen materiaaleiksi valikoitui "lihalaatikko", juomatölkkien avausklipsut ja langanjämiä. Ja tällainen syntyi.

Virkkasin pohjan ja vähän yli puoleenväliin reunaa pelkällä langalla, ja reunaan tein koristeraidan juomatölkin klipsuista. Tämän kerroksen jälkeen tein vielä yhden kerroksen johon pujotin kiristysnyörin, että pysyy paikallaan. Vielä koristukseksi pari ruusua. 

Kun leikkasin lihalaatikosta reunuksen pois se meni aikas lötköksi, ja jouduin vielä tärkkäämään sokeritärkillä koko komeuden, mutta se jämäköitti kummasti. 

Alunperin idean tällaisiin tuunattuihin rasioihin ja laatikoihin bongasin Annelinkäsityöt blogista vuodatuksen puolella......

3 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kaunis säilytyslaatikko! Klipsut sopivat siihen oikein hyvin,ja värit ovat aivan ihanat! Tervetuloa blogimaailmaan,kyllä Sinun töitäsi kannattaakin esitellä,paljon kaikkea ihanaa oletkin jo ehtinyt julkaista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Tämä on kyllä mukavaa, kun pikkuhiljaa, kokeilujen kautta, alkaa luonnistua ja saada tämän blogin johonkin kuosiin. Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista
 3. Katselin klipsutöitä ja törmäsin tähän tekemääsi. Kiitos kun olet minut maininnut :)
  Tuolla vessan kaapissa on tämän "sisko" !

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!