tiistai 14. elokuuta 2012

Matonkuteista virkatut matot

Tässä sitten tulee (toivottavasti) ensimmäisiä kuvia, katsotaan miten onnistuu.
Tämän matonmallin löysin Nousevan Myrskyn sivuilta ja ihastuin siihen ensisilmäyksellä. Trikoisia matonkuteitakin on sen verran kertynyt, että piti jo virkata varastoja vähemmäksi. Ennen olen virkannut vain pyöreitä mattoja, mutta ne eivät meillä oikein sovi minnekään. Tuollainen suorakaiteen muotoinen onkin sitten jo helpompi ottaa oikeasti käyttöön.

Ensimmäinen matto löysi paikkansa parvekkeen kynnysmattona! Kude oli sen verran jännän väristä, eikä enää ihan supersiistiä, että käyttö tuohon tarkoitukseen on vallan osuva. Pois kun ei raaski mitään vähänkään käyttökelpoista heittää....


Toinen matto löysi paikakseen makuuhuoneen, kun oli niin ihana malli, ettei voinut yhteen mattoon tyytyä.

Tässä vielä lähikuvassa virkkuupintaa.

Näitä matonkuteita(kin) tosiaan kertyy, kun niitä joka paikasta haalin, vaikken tiedä koskaan  siinä vaiheessa mitä niistä teen. Vievät vain kurjat niin paljon tilaa, että välillä on pakko tehdä jotain vain siksi että saa kaappeja tyhjemmäksi...... jotta sitten mahtuu taas lisää kuteita... heh. Tällaista tämä on! No, saavatpahan kaikki tutut ja ystävät hyvin usein jotakin tekemääni tuliaisiksi.

7 kommenttia:

 1. Kaunis matto ja ja kivan mallinen virkkauskuvio siinä:-)
  Itsetehty tuliainen on mukava saada ja antaa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentistasi, ja tervetuloa blogini ensimmäiseksi jäseneksi!! Juuri sinun blogisi on ollut suuri innoittajani blogitaipaleelle lähtöön. NIIN PALJON KAIKKEA IHANAA.

   Poista
 2. Oikein nätti matto, siististi tehty, kiva kuvio! En ole aiemmin nähnyt missään blogissa tuollaista. Siitäpä sain itsekin idean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen ihastuin itsekin, koska pyöreitten mattojen malleja pursuaa monesta paikasta, mutta ei mitään tällaista. Ohje tuolla linkin takana on kyllä tosi selkeä.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana maton malli. Minullakin on tällä hetkellä pyörinyt yksi ympyräinen keskeneräinen nurkissa tovin, ja tämä näyttää erittäin hyvältä vaihtelulta. Hauskaa, että löysit blogiini. Piti tulla kurkistelemaan oitis, mitä täältä löytyy :)

   Poista
 4. Hih, edelleen jumahdan tähän mattoon, kun on niin hieno, ja huomaan, että olen sittenkin käynyt täällä ennenkin. Tänne on tullut niin paljon kaikkea ihanaa sen jälkeen, kun olen viimeksi käynyt, etten enää muistanut vierailleeni täällä. Pakko ruveta seuraamaan tätä aktiivisemmin, sillä sinulla on niin kivoja juttuja täällä :)

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!