lauantai 6. heinäkuuta 2013

Virkattu pitsijakku

Prismassa oli vielä  myynnissä erä Novitan Tennessee lankaa... Ostin sitä jo keväällä, ja nyt se löysi itselleen mallin.


Ohje Garnstudion sivuilta täällä. Erona ohjeeseen, tein jakusta pidemmän kun lankaa kerran oli, ja vähän pidemmässä tunnen oloni kotoisammaksi.


Huomatkaa myös uusi koruni.... :o) joka yhdessä kuvassa näköjään vähän vinksallaan.Tämä varmaan on yksi tämän kesän lemppareistani, ainakin tällä hetkellä. Tykkään tosi paljon!

Ainakin meillä näkyy olevan sateinen lauantai, mutta oikeastaan ihan hyvä välillä, saa luontokin vettä! Mukavaa viikonloppua.

11 kommenttia:

 1. Aivan ihana jakku ja niin kauniin mallinen:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivannäköinen jakku ja juuri noin vähän pidemmästä tykkäisin itsekin. Ja onpa tosiaan just sopivan värinen korun kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana jakku, sopii sinulle todella hyvin!

  VastaaPoista
 4. Nätti jakku! Minkä kokoisella koukulla virkkasit ja pitikö ohjeen koot paikkansa? Minullakin on Tennesseetä jemmassa, mutta en ole löytänyt sopivaa mallia. Jakkusi on tosi houkutteleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Virkkasin 4 koukulla, ja silti tuli löysempää kuin ohjeessa. Silmukkamäärä oli M ja X/XL koon väliltä, ja lopputulos tällöin vastaa X/XL kokoa. Vähän siis soveltaen tein. Voisin kuvitella että tennesseellä ja 3,5 koukulla vois ihan hyvin tehdä suoraan ohjeesta oikean koon. Tietty tämäkin riippuu käsialasta...

   Poista
 5. ompas kaunis jakku. Ja sinullahan on täällä vaikka mitä kivaa ja kaunista, käytännöllistäkin. Ontelokuteesta virkatut kesäkassit oli miun mieleen, kuten myös ne virkatut korit.

  VastaaPoista
 6. Heippa. Ihana jakku, jos mie vielä jaksaisin tehä pitsitöitä, tekisin tämän jakun, näyttää helpolta yläosa ja kenties alaosakin. Hihat tekisin täysmittaiset, kun ranteet palelee, mut hihat voi käärääistä vähän rullalla jos tuntuu pitkältäkenties joku koru roikkumaan siitä taitoskohdasta.

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!