tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesäkoreja

Sain jälleen kerran kuteita, ja eihän niitä voi kieltäytyä vastaanottamasta. Väreinä tällä kertaa ihanat vaaleanpunainen ja vaaleansininen...


Niistä muotoutuivat kesäkorit; sisko ja sen veli. Itselle nämä eivät tällä kertaa sisustukseen sovi, mutta ovat niin ihanat, etten millään hennois luopua. Aika näyttää mistä kodin löytävät.

Lisäksi oli vähän vaaleanvihreää purkukudetta, johon yhdistin valkoista. Kivan raikas kesäinen kori tuli tästäkin.


Näkyy täällä blogissa joku näin kesälläkin vierailevan. Kiitos kaikille, jotka blogiani luette, ja etenkin jos vielä jaksatte kommentoida...... mukavaa alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Herttinen sentään.. aivan ihania ovat:)

  VastaaPoista
 2. Söpöiset, sisko ja sen veli :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja koreja! :) Minä istun varsinkin näin kesäaikaan koko ajan sisällä tietokoneen ääressä, joten luen kyllä kaikki blogit, jotka vaan päivittyvät, myös sinun blogisi. :)

  VastaaPoista
 4. Söpösiä! Miten teet tuon yläreunan? Näyttää napakalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih.... mitenkähän tuon reunan selittäisin. Alunperin ohjeen löysin Suuresta Käsityölehdestä, numerosta 4/12. Näihin koreihin tein kuitenkin reunan eri tekniikalla, kun en muistanut ohjetta ulkoa. Joka toiseen silmukkaan tehdään piilosilmukka, ja joka toiseen "pallo". Pallon tein näin: lykkää koukku edellisen kerroksen silmukasta työn takapuolelle (ihan kuin virkkaisit normaalisti kiinteää silmukkaa). ota langankierto koukulle ja vedä läpi. Sitten ota koukulle jälleen langankierto (nyt työn etupuolella), ja laita koukku taas samasta silmukasta työn läpi taakse.... jne. Jatka tätä läpivientiä ja langankiertoja edestä ja takaa haluamasi määrä. (Itse taisin tehdä näihin koreihin ehkä viisi kertaa = 10 silmukkaa koukulla) Langankierrot kannattaa jättää aika löysiksi, niin saat vielä viimeisen silmukan vedettyä niiden kaikkien läpi kerralla. Jos pallukka jää liian pieneksi, tee enemmän kiertoja..... Reunusta varten kannattaa kuteen olla n. puolet ohuempaa kuin itse korissa, niin lopputuloksesta tulee tasapainoinen.

   Poista
 5. Kauniita ja söpöjä!! Tykkään tuosta nauhasta joka kiertää koria!!

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!