tiistai 11. kesäkuuta 2013

Cake pops

Pitää kokeilla päivitystä tänne blogiin nyt uudella puhelimella. Saa nähdä miten onnistuu.

Meillä on juhlittu ihan urakalla synttäreitä. Muita leipomuksia en muistanut kuvata, enkä kyllä näitä kakkutikkareitakaan, mutta yksi vieraista onneksi....
Ainakaan meillä ei yleensä lasten synttäreillä pikkuvieraille täytekakku maistu, joten ajattelin tehdä vaihteeksi jotain muuta.

Kakkutikkareita on tehnyt mieli kokeilla jo jonkin aikaa, ja nyt siihen oli siis oiva tilaisuus. Hauska niitä oli tehdä, vaikkakin helle HIEMAN vaikeutti urakkaa... Mutta kunnialla selvittiin, ja tikkarit maistui!

Tässä teille virtuaali maistiaiset.Maiskis, ja nam nam, hyviä oli; jos siis tykkää äkkitökki makeasta. Nyt kun tekniikka on tuttu, aion seuraavalla kerralla vähän soveltaa.....

Kuvaa en onnistunut puhelimella liittämään tähän tekstiin, joten loput koneella. On tää kyllä vähän nopeampaakin näin, kuin puhelimella.

Näihin tikkareihin linkki tässä.

Makoisaa alkukesää, toivottavasti parhaat ilmat ei menneet jo!4 kommenttia:

 1. Namnam! Taitais itselle riittää pieni haukku vain :)

  VastaaPoista
 2. Nami nami. Herkulliselta näyttävät. Lapset varmaan tykkäs!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Täytyy joskus kokeilla....

  VastaaPoista
 4. Makean nälkä taittuu noilla taatusti. Olet tehnyt todella kauniit cake popsit.

  Minäkinyritin tehdä niitä Valion reseptillä. Tein tikut grillitikuista, kun täällä ei ollut saatavilla niitä aitoja cake pops -tikkuja. Kuorrutin popsit valkosuklaalla, jotka sitten koristelin..

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!