tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkassi ja kukkia

Virkkailin tuossa kesäksi kassin trikookuteesta, koristeeksi virkattuja kukkia. Malli ihan omasta päästä.


Parvekekukatkin piti tälle kesälle ikuistaa, kun kerrankin muisti... Tässä siis vielä kukkakuvia lisäksi.


Orvokki rehotti jo helteiden jälkeen niin hontelona ja levahtaneena, että tässä pienen korjausleikkuun jäljiltä.


Lumihiutaleen ostin nyt ensimmäistä kertaa, saa nähdä miten sen kanssa käy, kun parvekkeelle kuitenkin aika hyvin aurinko paistaa. Tuon valkoisen kaverina oli myös lila lumihiutale, mutta se ränsistyi jo alkujaan niin rumaksi, että leikkelin senkin, lähtee uudelleen jos lähtee... Köynnöksenä seassa pojan koulussa kylvämä ja kasvattama ruusupapu.


Pöydällä "kastelukannussa" kesäleimu, johon ihastuin pari vuotta sitten, on tosi kiitollinen kukkija. Ostin taimet niin pienenä, että väriä saattoi vain arvailla... Sattui molemmat samaa väriä, mutta jos olisin voinut valita, olisin ottanut hieman kirkkaamman värisen, tämä on vähän hailakka. Kaunis silti.


Kolmessa parvekelaatikossa tutut ja turvalliset petuniat ja lobeliat.


Poikien omat petuniat, itse valitut värit, ja itse lupasivat hoitaa.... siis tarkoittaa että äiti hoitaa! Valitettavasti tuossa kuvassa ei kovin hyvin näy nuo hellyyttävät oravaruukut.


Lattialla saavat majaansa pitää Daalia, kaverinaan toisen pojan eskarista saama orvokki, sekä toisessa ruukussa kosmoskukka, hopeaputous ja japaninmyrtti.


Kosmoskukka


Daalia


Seinällä vielä oma lempparini kaikista. Neilikka, hopeaputouksen ja ison riippulobelian kera.


En ole taas moneen vuoteen muistanutkaan, miten kaunis on neilikka. Tulee oleen taas varmaan kestosuosikki useana kesänä.


Ja tää iso rippulobelia on ihan taivaallisen kaunis. Toivottavasti ei ränsisty, vaan on iloksi koko kesän....

Värikästä kesäkuun jatkoa!


1 kommentti:

  1. Ihana laukku, kauniin värinen ja mahtavat kukat sulla partsilla!! Kellokukka on siitä vaikee pitää kun se ränsistyy niin helposti kuumuudesta. Mutta jos viihtii nyppii aina kaikki kuivat poijes niin se on kyl kaunis(voin kertoo et on yhtä nyppimistä!!)

    VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!