lauantai 22. kesäkuuta 2013

Korusetti tölkinvetimistä

Tällainen korusetti valmistui kesäksi kummitädilleni. Toive oli kullanväristä, joten klipsujen keräämiseen meni hieman aikaa.


Lankana Novitan Gold. Tuli aikas ihana.....


Kaulalla..... (Minulle hieman liian pitkä.)


Ja ranteessa..... (pitkä myös)Ensimmäinen omastakin mielestäni onnistunut korusetti klipsuista. Kaulakoru osoittautui aikas haasteelliseksi, koska vain kokeilemalla, ja oikeastaan vasta valmiista korusta näkee miten istuu ja asettuu kaulalle. Aika monta yritystä purin.... Haasteellisuutta lisää klipsujen ja siis koko korun keveys, nousee tosi helposti kaulalla ja varsinkin niskassa pystyyn. Sen vuoksi tässä kaulakorussa takana pelkällä langalla virkattu osio.2 kommenttia:

  1. Voi kuinka onkin kaunis! Minulla olisi tuota materiaalia useampi tuhat kpl,jospa niistä saisi jotain aikaan... :) Kovasti kuviasi tihrustin,taidanpa vähän matkia,kyllä nuo ovat niin kauniita !

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Täällä innokas nipsuilija myös!
    Wau, nää on kyllä ehdottomasti hienoimmat nipsukorut mitä oon löytäny etsiskelyn jälkeen. Pystyyn virkatut nipsut kaulakorua varten miellyttää mun silmää paljon enemmän kuin vaakaan. Oisko mitenkään mahdollista että postaisit tarkemmat ohjeet, ne auttais paljon?:)

    VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!