sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tunikamekko

Nyt on valmistunut se lankalauantaina aloitettu työ. Huivia veikkasi joku, mutta eipäs tullutkaan huivi, vaan tällainen tunikamekko, ohje täälläIhan "hiukan" on eri näköinen tuon mallin päällä, kuin itselläni, mutta minkäs teet.... :o)
Tyytyväinen olen lopputulokseen, vaikkakin lanka on näköjään sellaista, että ei oikene tuo helma sitten millään. On pingotettu ja vielä oikein kunnolla silitettykin, mutta silti aaltoilee....

Lanka on sitä talvilomareissusta alella ostettua Noraa, joka näyttää aivan merseroidulta puuvillalta, mutta on 100% akryylia. Saa nähdä miten pahasti nyppyyntyy.

Lankaa ostin aikas ison satsin, ja sitä on vielä jäljellä melkein puolet. Seuraava projekti siitä jo puikoilla!

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!


5 kommenttia:

 1. Voi,miten kiva kolttu! Oikein onnistunut. Helmakin varmaan asettuu käytössä. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onhan mukavan näköinen tunika ja aloitit siis lankalauantaina....ohh minä tekisin tuota varmaan 1/2 vuotta hehehe ja sulla oli varmaan jotain muuta samalla tekeillä....Taito on Timantulla hyppysissä!! Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei! Laitoin sinulle sähköpostiakin asiasta, et varmaan ole huomannut, nyt on hätätilanne. Aloitin tekemään Lumottu-pipoa ja jo ensi metreillä alkoi takkuilu. En ymmärtänyt kaavio A:n kolmioita, enkä huomannut ohjeissa suomennoksia. Yritin itse tulkata sitä, koska kerroksellahan lisätään 8s mutta kun yritin omin päin, silmukoita tuli liikaa. Hirveä himo päästä tekemään pipoa mutta nyt se junnaa paikallaan kun ei ole ohjetta :( siirilahtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kaunis tunika :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!