lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hissuksiin.....

.....yritän palailla tänne blogimaailmaankin.

Kipulääketokkuran, ambulanssin öisen vierailun, sairaalareissun, röntgen- ja magneettikuvauksien, yli kahden viikon tosi huonojen unien ja jäsenkorjaajakäynnin jälkeen..... alan pikkuhiljaa (siis lue todellakin, pikkuhiljaa) palailla elämään, johon kuuluu jotain muutakin, kuin edellämainittuja.

Nyt kärsii jo kävellä lyhyitä matkoja (kotona) lähes suorassa (jos jossain käyn, on oltava kepit mukana) ja istua kohtuullisesti, joten jaksan kirjoittaa postauksenkin. Yöt  ja aamut edelleen tuskaisia, mutta iltapäivät vähän helpompia.

Tuossa siis päällimmäiset kuulumiset.

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, olisin varmaan tullut hulluksi, jos en olisi mitään pystynyt käsilläni tekemään.... Tässä parin viikon saldo selällään virkkuuta.


Mietin tässä jo jokin aika sitten, että kevät on tulossa, ja koulut, kerhot, hoidot ja eskarit loppuu kohta. Molemmilla pojilla vaihtuu ensi vuodeksi kaikki "tädit", joten kaikille pitää sanoa (enemmän tai vähemmän) lopulliset heipat.

Näitä tossuja oli helppo virkkailla selällään omaan tahtiin.... Ovat mahtaneet ihmetellä, kun laitoin vain poikien matkaan listaan, johon kysyin jokaisen lempivärit ja jalan koot.... 
Jos joku heistä lukee blogiani, tämä nyt paljastuu, mutta ei haitanne, siinä tapauksessa saa omansa arvuutella joukosta, ja jännittää menikö oikein :o)


Tässä lähikuva mallista, johon on idea kuvan muodossa otettu täältä, mutta tein ilman ohjetta omalla sovelluksella.

Toivottavasti koot on osuneet kohdalleen, ja muutenkin ovat mieluisia..... nähtäväksi jää. Seuraavaksi pitää ottaa työn alle kortit.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Auts,...... onpa melkoista aikaa sinulla menossa... huh huh!
  Kiva kuitenkin lukea, että kaikesta huolimatta olet saanut noin paljon ja kaunista aikaan.
  Tuon oloisia tossuja olen minäkin jokusen tehnyt. Tykkään mallista ja pysyvät hyvin jalassa.

  Tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 2. Tossut on hienoja, ihania väriyhdistelmiä olet laittanut...raikkaita kevääseen!
  Sitten...voimia, voimia ja voimia. Selkäongelmat on niiiiiiin pirullisia.(Kokemusta on välilevynpullistumasta, leikkausjonoista ja tätä nykyä välilevyn rappeuman kanssa elämisestä.)
  Aurinkoa, voimia ja paljon terapeuttisia virkkaushetkiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lohduttavaa kuulla, että tästä mennään ylöspäin... :o)

   Poista
 3. Hienoja tossuja! :)

  Minä olen luopunut tuosta tavasta lahjoa opettajia ja hoitotätejä. Itsekin kun harrastustoiminnan opettajana ja kerhotätinä olen toiminut, niin tiedän, että siihen lahjojen määrään hukkuu, jos kaikki tuovat joka joulu ja kevät jotain, itsellänikin saattaa olla 200-300 lastakin perheineen, jotka viikoittain kohtaan työssäni... onneksi ehkä vain muutama muistaa lahjoilla. :) Olen sitten ajatellut, että omien lasteni opettajien yms. kohdalla riittää kiitos ja kädenpuristus. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita,raikkaan värisiä tossuja olet tehnyt
  Paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihania tossukoita olet taas virkannut!Ystävällistä sinulta, kun olet aikaasi käyttänyt näihin ja annat ne opettajille! Varmasti ovat mieluisia! Voimia sinulle ja selällesi, pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 6. Söpöjä ja ihanan värisiä tossuja!

  Pikaista paranemista sinne ja mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!