tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tuliaisia (itselle ja vähän muillekin)

Hiihtoloma on nyt vietetty ja reissussa käyty. 

Kaikkein odotetuin ja mahtavin paikka (minulle) oli käynti pohjanmaalla Päntäneellä, Tapion kaupassa! On muuten vierailun arvoinen paikka. Todellinen neulojan taivas!!!!! Tähän asti olen vain surffaillut netissä näillä lankasivustoilla, ja ostanut esim. Dropsin lankoja "sokkona", mutta nyt pääsin hipistelemään kaikkia lankoja ja näkemään kaikki värit.

Heillä on siis Dropsin ja monen muunkin langat kaikki hyllyssä, ja kaikissa saatavissa olevissa väreissä. Suosittelen ehdottomasti!

No, voitte arvata, että nyt kun olin saanut lankavarastojani vähän tuhottua (ette ehkä usko sitä, mutta niistä tuotoksista laitan kuvia vähän myöhemmin, nyt olen tästä niin innoissani, että tää on jaettava heti!), niin, siis, ne lankavarastot OLI reissuun lähtiessä huvenneet kohtuudella (silti oli jäljellä aika paljon), mutta, mutta.... pääsi käymään niin että palatessa reissusta ne jostakin kumman syystä ovat taas isommat, kuin pitkään aikaan... no, ehkä koskaan....

Tässä saldoa teillekin: 


Dropsin valtavan ihanaa merino extra finea ja baby merinoa, maailman ihaninta villalankaa! Näistä varsinaisesti itselle ei mitään. Vasemmanpuoleisen rivin "poikaväreistä" tulee meidän perheen miehille kaulurit. Kaikki muut langat näistä on menossa tilaustöihin.Tästä kuvasta Novitan Noki kerät sain kaupanpäällisiksi, Cacao lenkkialpakan lahjaksi äidiltäni, ja loput on ajatuksissani ainakin itseäni varten huivi, pipo ja sukkalangoiksi.... saa nähdä päätyykö ne siihen tarkoitukseen.


Ale-lankoja on aina pakko ostaa! Dropsin muskatia oli harmaana neljä kerää ale-laarissa, ja sille kaksi kerää värillistä piti ottaa kaveriksi, mihin sitten päätyykään. Nelly lanka oli myös tarjouksessa. (yhdessä toisessa lankakaupassa) Nora lankaan oikeasti hurahdin pahasti, kun oli 1e kerä!!! Kaikki kerät ei ees oo tässä kuvassa. Vihreästä tulee ainakin itselleni tunika, muista en vielä tiedä, mutta ei ne hukkaan mene.


Tästä Dropsin eskimosta tulee tilauksesta pitkät huovutetut saapas"sukat"/ohuet huopikkaat saappaisiin. Ne eivät siis itselleni.

No, on lankoja hetkeksi aikaa. Nyt saa ihan oikeasti vierähtää vähän enemmän aikaa ennen kuin seuraavan kerran ostan lankoja!

Aurinkoista päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi mitkä ostokset!!!
  En ole pitkilleen päässyt OIKEAAN lankakauppaan. Pitäs varmaan ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä ihku ihania lankoja ostanut. Nuo Dropsin langat, siis merinovillaiset ovat munkin lemppareita. Eikä lankaa ole koskaan liikaa, ei vaikka sitä ois sata kiloa huushollin nurkissa.:):)

  VastaaPoista
 3. Todella onnistuneita ja järkeviä matkamuistoja! Ja miten hyödyllisiä!

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!