keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Neulemyssy

Olen "lakki/myssy/pipohullu", tunnustan. Kaikkia ihania uusia malleja on vain pakko kokeilla, ja kun vielä valmistuvatkin niin nopeasti, niin mikäpä niitä tehdessä. Tämän mallin kanssa kävi niin että ihan kokeeksi tein itselleni yhden ja tykästyin, mutta ystäväni tykästyi myös.... eikä myssy enää ole minulla, vaan ystävälläni :o) Ja tokihan hänen lapsilleen piti myös tehdä samanlaiset. 

Tämä myssy on myös samaa kautta tullut tilaus.Tarvitsisin ehkä sellaisen "sovituspään" (niinkuin on sovitusnukkejakin) tähän myssyjen kuvaamiseen. Mutta sellaista en (vielä) omista, joten nyt saa välttää lasten pelipallo. Ihan parasta mahdollista kuvaa tuo ei anna, mutta auttavan kuitenkin.Näitä ihania myssyjä olen siis tehnyt yhteensä jo neljä, mutta itselläni ei ole ensimmäistäkään. Ei sillä että oikeasti olisi akuuttia tarvettakaan, mutta kun.....

Malli on jälleen, minkäs muunkaan kuin Garnstudion, ja löytyy tästä.

Lanka on Salsaa, ja hiukan vahvempaa kuin ohjeessa, joten myssy on väljempi, mutta ihan hyvä silti. Värinä tuossa langassa on viininpunainen, niinkuin varmasti jokainen kuvasta näkee :o) (kummasti tuo kamera välillä värejä vääristää)

Tässä vielä kuva myssystä ylhäältä päin. Siinä näkyy hyvin kaunis kuvio jonka malli päälaelle muodostaa.

1 kommentti:

  1. Hauska tämä myssy.
    Ja niin paljon kaikkea kivaa olet sitten viime käyntini tehnyt :)

    VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!