keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tossut

Dropsin ohjeesta muokattuna syntyi nämä tossut.


Lankana Novitan 7-veljestä, poistunut raitaväri. (hamstrasin sitten kaupasta kaikki loput kerät kun oli poistotarjouksessa...joo,tein sen jo paljon ennen kuin asetin itselleni lankojen osto kiellon, joka on muuten pitänyt!) Tästä väristä tulossa siis "ihan vähän" jotain muutakin, mutta kun on niin ihana väri!


Nämä tossut menivät ystävälleni, jolla on viluiset varpaat, mutta tavallinen villalanka (siis myös tämä) kutittaa nilkkoja. Siksi tuo malli on jo aiemmin hyväksi todettu. Lämmittää nilkkaakin, mutta löysyydestään johtuen ei ole nilkan kohdalla ihossa kiinni, vaikka olisi paljaat jalatkin tossuissa.
 
Huomaan  jälleen ilokseni saaneeni uuden lukijan, mukavaa! Tervetuloa. Ja kiitos taas ihanista komme

6 kommenttia:

 1. Ihanat tossut! Vai on tuo väri loppunut... Juuri kun mietin, että pitkät polvisukat olisi ihana tehdä juuri tuosta väristä. Täytyypä käydä katsomassa, että mitä värejä nyt on tarjolla. Pitkään aikaan en olekaan käynyt lankaostoksilla.

  VastaaPoista
 2. Ompa hauskan malliset tossut.
  Harmi että aina ne parhaat värit lopetetaan, kuten tämäkin josta tossut teit.

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä nätti väriyhdistelmä, eikös sitä ole löytynyt joskus myös Nalle Colorista, 7 veljestä Polkasta ja Jättiraidastakin?

  VastaaPoista
 4. Kiva malli, pitääkin miettiä ennättäiskö itekki jossain välissä. =)

  VastaaPoista
 5. On erityisen hauskan näköiset tossut!

  VastaaPoista
 6. Hauskat tossut. Itsekkin täällä koetan väsätä tossuja, mutta ei vielä julkaisemisen arvoisia hehhhe. Tipu tyttäreni oli sitä mieltä että kolmas toden sanoo, et taidanpa ensin vielä harjoitella ja katotaan sitten alkaako olla julkasukelpoisia :)

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!