tiistai 8. lokakuuta 2013

Kirjoja kerrakseen

Kesän ja syksyn aikana minulle on jostain kumman syystä kertynyt yksi jos toinenkin neule ja virkkaus aiheinen kirja...


Kirpputorilöytö, jossa AIVAN IHANIA mallineuleita, ja paljon sellaisia, mihin en ole ennen törmännyt. Englanninkielinen, mutta selailtuani uskoisin ohjeista selvän saavani. Ohjeet aika lyhyitä. Sormet syyhyää tämän kirjan kimppuun tosissaan.


Lahjaksi saatu kirja, jossa muutamia kivoja juttuja, joita voisi kokeilla.


Tämän sain myös lahjaksi, paljon neulemalleja perusjutuista monimutkaisempiin.... paljon tuttuakin.


Itse tilattu kirja, josta jossain vaiheessa käyttöön lähinnä ehkä nuo reunapitsit, ja ainahan kukkia ja neliöitä joka paikkaan tarvitsee.


Jälleen saatu kirja, johon en ole vielä uskaltanut tarkemmin uppoutua, koska juuttuisin sen uumeniin vallan.... Pitää paneutua sitten kun to do listalla vähän vähemmän jonoa (tuleekohen sellaista hetkeä, epäilen...)


Aina jotain tarpeellista...


Tää on ihana!!! Tuon seuraavan kirjan tilasin varta vasten äidiltäni, Viron matkalta tuliaisina, ja sain tämän kuulemma "kaupan päälle", mutta vähintään yhtä hyvä kuin seuraava.


Pitsit kuin koruja; nyt pääsee taas vironkielen sanakirja käyttöön hyllystä pölyttymästä. Vai olisikohan enemmän nykyaikaa käyttää google translatoria, ainakin nopeampaa. Yllättävän äkkiä termit jää mieleen, olen kuitenkin jonkin verran tehnyt virkkauksia ja neuleita vironkielisistä ohjeista, ja hyvät kaavapiirrokset kyllä korvaa ontuvaa kielen ymmärtämistä.

Huh, on tuossa vähäksi aikaa idean poikasta.

4 kommenttia:

 1. Monta mielenkiintoista kirjaa, joista varmasti löytyy hyviä ohjeita.

  VastaaPoista
 2. Mää oon ottanut nyt tavakseni lainata kirjastosta mahdollisimman paljon kirjoja, varsinkin uutuuskäsityökirjoja varailen, selailen kotona ja päätän sitten, onko se sellainen, että haluaisin ostaa. Harvemmin sitten sykähdyttävätkään sen enempää. Joitain perusteoksia pidän hyllyssä, joista tulee oikeasti tehtyä usein, tai joissa on kullanarvoisia vinkkejä. Noista sinun ostoksistasikin olen monia harkinnut hankkivani, mutta lopulta todennut, etten tarvitse; Kauneimmat neulemallit minulla on ollut jo vuosia, se kuuluu niihin ehdottomiin perusteoksiin. :) Käsityökirjoja tulee kyllä nykyään ihan valtavasti, ei ehdi kaikkiin edes tutustua.

  VastaaPoista
 3. Ihania kirjoja, itse käväsin tänään Suomalaisessa näpelöimässä kirjoja, kaikkea uutta kivaa on taas julkaistu.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kirjoja. Minullakin on iso kirjakylly täynnä kässäkirjoja, kuitenkin mallit tulevat omasta päästä. Kirjoja on kuitenkin kiva katsella, jospa sieltä aina silloin tällöin saisi ideoita ja malleja. Kirjat, joita nyt ehdin lukea ovat tieteellistä ammattikirjallisuutta :(

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!