sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Jämälankasukkia

Halusin näin syksyn alla tuhota kaikki epämääräiset 7-veljestä lankojen jämänöttöset, (siis en toki ollenkaan sen takia, että sais ostaa uusia.... heh) ja aika hyvin siinä onnistuin, kun kiikutin kaikki mukaan taannoiselle evakkoreissullemme. 

Kahden viikon aikana siis syntyi mm. nämä sukat:Aika riemunkirjavaa raitaa, kun kaikki piti saada upotettua, näistä tuli tummemmat, koko n. 35Tässä vaaleammissa sävyissä, koko n. 30


Vaaleanpunaista oli eniten, ja se riitti näihin junasukkiin.

Nyt on seiskaveikat tuhottu, katsotaan, milloin on pakko ostaa uusia. Yritän nyt kuitenkin ensin saada vähemmäksi noita paisuneita varastoja, ja siis asetan itselleni toistaiseksi voimassa olevan lankojen ostokiellon! (ellei siis tule ihan pakottavaa tarvetta... ääh)

Mukavaa alkavaa syksyistä viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ai-jai-jai, miten ihania sukkia! :) Ei yhtään uskoisi, että on jämälangoista yhdistelty, ihan hyvin voisi noin kauniit väriyhdistelmät olla valmiinakin lankakerissä. Todella hyvin olet kyllä saanut jämälangat kulutettua ja värit soinnutettua!

  VastaaPoista
 2. Ei lainkaa jämiä.
  Eikä kannata olla liian ankara itselleen ;)

  VastaaPoista
 3. Upeat jämälanka sukat,hienosti yhdistelty:)

  VastaaPoista
 4. Upeat jämälanka sukat,hienosti yhdistelty:)

  VastaaPoista
 5. Jämälanka sukat...väärä sana Timianttu, näitähän saa kaupasta hhehehe no ei, noi kyl näyttää siltä että olisit ostanut valmiin kerän :) Tosi hienot yhdistelmät!!

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!