torstai 29. tammikuuta 2015

Metsänvihreää klipsuista

Ystävälle valmistui juhlalaukku klipsuista.


Samalla mallilla kuin tämä aiempi laukku. Juhalpukuun sopivaksi väri vihreä


Kiinnitys jälleen magneetilla, ja vuori virkattu.


Mukavia juhlia ystävälleni toivotellen <3

Mukavaa kun tänne on ilmestynyt taasen uusia lukijoita. Lämpimästi tervetuloa!

Ja muistakaahan, vielä on muutama päivä aikaa osallistua arvontaan. Osallistuahan voit kommentoimalla arvontapostausta, joka löytyy mm. tuosta ylläolevasta linkistä.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, vielä kun saisi joskus itsellekin tehtyä :) Materiaalia on kyllä tolkuttoman paljon, joten siitä ei ole kiinni.

   Poista
 2. tuollaista klipsu laukkua olen jo pitkään meinannut tehdä, en ole saanut aikaiseksi, on se hyvän näköinen!! miniä on klipsutkin kerännut, niitä on isokasa ylimääräisiäkin. sukkia ja lapasia olen kutonut mutta virkkuukoukkua en ole saanut käteen asettumaan. mistähän löytäisi intoa!
  Olet tosi ahkera, saanut aikaiseksi paljon. kutoen kevättä kohti......, kai tämä, meillä ainakin, luminen talvikin loppuu joskus.. minä kyllä tykkään.. voispa horrostaa..kuin karhu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkeasti vain koukku käteen, ei loppujen lopuksi hirmuisen kauaa mene. Isoin työ on tuo vuorin virkkaus, mutta senkin voisi tehdä nopsemmin kankaasta.

   Poista
 3. Ihanat ♥ Minulla on klipsuja ja kirja ohjeineen mutten vieläkään ole saanut aikaiseksi kokeilla minkäälaista laukkua, ehkä vielä joskus... :)

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!