sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Toisen roska on toisen.....

....aarre!!


Ystäväni luopui muutama vuosi sitten joulumobilesta, joka oli jo parhaat päivänsä nähnyt, vissiin osittain rikkikin. Kantoi siitä jäljellä olevat osat minulle, että josko niitä voisi jossain käyttää... metallirenkaita, pieniä hopean värisiä tähtiä ja palloja, sekä pieniä lasisia kelloja.


Paketoin ne kauniisti tuolloin kaapin perille, ja unohdin sinne... Kunnes tänä vuonna törmäsin netissä tähän kauniiseen ohjeeseen.
Tajusin että minullahan on tallessa juuri tähän sopivat ainekset. Lisäksi olin jostain saanut lasten muovisia rannerenkaita, ja yhdestä hameprojektista oli jäänyt juuri sopivasti hopean harmaata jämälankaa.... Ja ei kun värkkäämään.


Tällaisia niistä sitten syntyi. Isompiin renkaisiin Kellot sopivat keskelle roikkumaan juuri sopivasti. Näihin jouduin lisäksi laittamaan ihan ostettuja "hopeahelmiä".


Pienemmistä metallirenkaista tuli vähän pienempiä koristeita tähtisomistein.Eipä menneet nämäkään hukkaan : ) Voi että tulee aina hyvä mieli kun saa jotain roskiin menossa olevaa hyödynnettyä!

7 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli kauniita koristeita!

  VastaaPoista
 2. Kauniita olet tehnyt kierrätystavarasta.

  VastaaPoista
 3. Upea uusi elämä vanhalla mobilella. Koskaan ei kannata heittää mitään pois, sillä aina on joku joka loihtii niistä kaunista.

  VastaaPoista
 4. Minun kohdallani säästämisessä on pari ongelmaa: Mihin laitan ja miten muistan, mitä minulla on? Ihania koristuksia!

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!