lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kortteilua

Sain, ja ostin kesälomareissulla uusia korttitarpeita. Ehkä siitä syystä innostuin taas pitkästä aikaa väsäämään kortteja. Innostukseen vaikutti ehkä myös hieman se, että sain vihdoin järjestettyä kaikki tarvikkeet niin, että niitä on helpompi löytää ja käyttää.

 Kokeilin vähän eri tyylisiä, ja tässä omasta mielestäni onnistuneimpia.

Hyvin yksinkertaisia, mutta hauskoja.......vähän enemmän "tapahtumaa"...Mustaa en olekaan ennen korteissa käyttänyt, mutta toimii!Ja runsaampaa... Netti on täynnä malleja, joissa on hirveesti kaikkee "rösettä". Ne on omalla tavallaan kauniita, mutta en osaa niitä itse tehdä. Minusta tässäkin on jo paljon kaikkea minun tekemäkseni. Mutta tätä tyylilajia pitää vielä harjoitella.Sain myös tehtyä muutaman, "vuoden vaikeimmista" korteista.  Kummipojille, 14 ja 12v. Ja näistä tuli vallan mageet, vaikka itse sanonkin : )
Tuossa 14v kortissa on seteli 1:n kohdalla, aika hauska idea (löytyi taasen pinterestistä) Ja kun setelin nappaa pois, on alla toki vielä hopean värinen nro 1...Pojille on oikeasti tosi vaikea keksiä korttiaiheita, ja ei niitä tahdo tuon ikäisille kaupoistakaan löytää.


Näitä värkkäillessäni, ja netissä surffaillessani, olen tullut siihen tulokseen, etten yksinkertaisesti PÄRJÄÄ ilman Sizzixin Big Shot stanssauskonetta. Sen hankinta taitaa olla listalla seuraavana. Onko teillä millaisia kokemuksia noista stanssauskoneista? Ovat vain kovin kalliita, onko järkeä hankkia käytettynä? Vaikka eipä noita taida käytettynäkään paljon tarjolla olla...

Lämpimämpiä säitä odotellessa mukavaa viikonloppua kaikille!


10 kommenttia:

 1. Huippukauniita kortteja olet tehnyt.
  Onko sulla nyt jotain leikkureita vai millä esim. tuo perhonen ja onnittelukyltti pitsikuvioineen on tehty?
  Mahtava kone olis tuo mikä on linkissä. On vaan tosiaan kallis ja taitas pitää olla vielä vaikka mitä lisäosia, ainakin valikoimien mukaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut vain yksittäisiä kuvioleikkureita, joilla juuri nuo perhonen ja pitsikuvio on tehty, niiden käyttö vain on kovin rajallista, kun sillä saa tosiaan kuviota vain reunaan... No, nyt mulla itseasiassa jo on tuo SIZZIX... kun tuli se sitten tilattua. Se onkin ihan kokonaan oma maailmansa, ja vaatii perehtymistä. Siitä lisää joskus myöhemmin.

   Poista
 2. Vautsivau! Tosi hienoja kortteja kaikki. En ole itse askarrellut kortteja aikoihin, mutta nyt alkoi sormet syyhytä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, välillä siitä innostuu ihan hulluna, kun näkee jotain ihanaa, ja joskus taas pää lyö tyhjää, eikä synny mitään...

   Poista
 3. Ihania kortteja ja tuo seteli idea vallan mainio, vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei se kortin saajakaan heti tuota seteliä hoksannut. Piti mainita, että katsoitko tarkkaan, ettei vaan mee roskiin...

   Poista
 4. Kauniita ja idearikkaita! Ihailen paperiaskartelua taitavia, itse kun olen ihan avuton siinä. Tuo kone on aika veikeä, sillähän voi tehdä melkein mitä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kone todellakin on aivan mainio, tilasin ja sain sen jo ; ) Ainoo huono puoli on, että niihin lisäosiin ja stansseihin ym. uppoo nyt "kaikki" rahat, kääk!

   Poista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!