lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kortteilua

Sain, ja ostin kesälomareissulla uusia korttitarpeita. Ehkä siitä syystä innostuin taas pitkästä aikaa väsäämään kortteja. Innostukseen vaikutti ehkä myös hieman se, että sain vihdoin järjestettyä kaikki tarvikkeet niin, että niitä on helpompi löytää ja käyttää.

 Kokeilin vähän eri tyylisiä, ja tässä omasta mielestäni onnistuneimpia.

Hyvin yksinkertaisia, mutta hauskoja....



...vähän enemmän "tapahtumaa"...



Mustaa en olekaan ennen korteissa käyttänyt, mutta toimii!



Ja runsaampaa... Netti on täynnä malleja, joissa on hirveesti kaikkee "rösettä". Ne on omalla tavallaan kauniita, mutta en osaa niitä itse tehdä. Minusta tässäkin on jo paljon kaikkea minun tekemäkseni. Mutta tätä tyylilajia pitää vielä harjoitella.



Sain myös tehtyä muutaman, "vuoden vaikeimmista" korteista.  Kummipojille, 14 ja 12v. Ja näistä tuli vallan mageet, vaikka itse sanonkin : )




Tuossa 14v kortissa on seteli 1:n kohdalla, aika hauska idea (löytyi taasen pinterestistä) Ja kun setelin nappaa pois, on alla toki vielä hopean värinen nro 1...



Pojille on oikeasti tosi vaikea keksiä korttiaiheita, ja ei niitä tahdo tuon ikäisille kaupoistakaan löytää.


Näitä värkkäillessäni, ja netissä surffaillessani, olen tullut siihen tulokseen, etten yksinkertaisesti PÄRJÄÄ ilman Sizzixin Big Shot stanssauskonetta. Sen hankinta taitaa olla listalla seuraavana. Onko teillä millaisia kokemuksia noista stanssauskoneista? Ovat vain kovin kalliita, onko järkeä hankkia käytettynä? Vaikka eipä noita taida käytettynäkään paljon tarjolla olla...

Lämpimämpiä säitä odotellessa mukavaa viikonloppua kaikille!