tiistai 29. tammikuuta 2013

Pakkaspipot pojille

Kovilla pakkasilla tajusin, että pojilla ei ole OIKEIN LÄMMINTÄ pipoa, jonka alle ei (koululaisen) tarvitsisi laittaa enää kypärämyssyä.... Niinpä tein ihan tällaiset peruspipot, joissa lisäksi fleecevuori sisällä. Pipo ei siis kutita, eikä tuuli mene ihan vähässä kummassa läpi.Lanka 7-veljestä, josta värin saivat valita ihan itse, ja tämä oli mieluisin: nostalgia (väri 083) Toiveena molemmilla iso tupsu. Pienempi halusi lipan, isompi ei.
Ehtivät sopivasti tälle talvelle vielä (ovat olleet jo käytössä jonkin aikaa), vaikka ihan hävettää tunnustaa, että välillä meidän perheessä pitää hyvinkin paikkansa sanonta: Suutarin lapsella ei ole kenkiä.....

Siitä huolimatta, mukavaa tiistaita kaikille! 

Niin, ja on pitänyt monta kertaa muistaa kiitellä taas KAIKISTA IHANISTA kommenteista. Ne kummasti aina piristävät.


6 kommenttia:

 1. Varmasti ovat mieleiset! Miten teit tuon lipan? - koskaan tehnyt sellaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Minulta on pyydetty myös rastapipon (postaus elokuussa 2012) ohjetta. Kun saan sen lähiaikoina tehtyä, siinä on ohje myös tuohon lippaan....

   Poista
 2. Hieno pipo. Tuommoinen kunnon tupsupipo on minusta jotenkin niin ihana!

  VastaaPoista
 3. Komia pipo ja varmasti lämmin. Ei mene tuuli läpi kun on vuori. Itse aikoinaan laitoin ohuesta trikoosta vuorin lasten pipoihin etteivät kutita. Silloin ei vielä ollut fleeceä.

  VastaaPoista
 4. Ihana perus pipo, meillä tyttö pyytänyt monta kertaa ihan perus pipoa, mutta hiukka pidenpää mallia. Miehelle tein tosta nostalgiasta ja laitoin fleesen kiertämään otsanreunaan, ettei kutita.

  VastaaPoista

Mukava kun jätät viestin käynnistäsi!